Sega'nın efsane oyunu Crazy Taxi, Android için yayınlandı

Sega'nın efsane oyunu Crazy Taxi, Android için yayınlandı


1999'da atariler için yayınlanan ve döneminin en meşhur yapımları arasına girmeyi başaran Crazy Taxi, geçen yılki iOS çıkışının ardından Android işletim sistemi için de resmen uyarlandı. SEGA'nın Dreamcast sürümünden port ettiği Android için Crazy Taxi, oyunseverler tarafından aylardır bekleniyordu. Port çalışmalarının başladığını müjdeleyen, fakat uzun süredir konu hakkında herhangi bir açıklamada bulunmayan Tokyo merkezli dağıtımcı/oyun geliştiricisi, nihayet Android uyarlamasını Google Play Store'de satışa sundu.

Orijinal oyunun müzikleriyle gelen Android için Crazy Taxi sürümüne dokunmatik ekranlara uygun hale getirilmiş kontrol sistemi ve dokunarak veyahut sensörler yardımıyla araç hakimiyeti fonksiyonları eklenmiş. Oyunculara San Francisco caddelerinde istedikleri gibi gezinme, taksicilik yapma imkanı tanıyan açık dünya türündeki yapım; 16 mini oyun, cihazda yüklü parçalarla müzik listesi oluşturabilme yetisi, çok sayıda mobil cihaz kontrolcüsü ve konsol kollarıyla uyumluluk, Arcade ile Orijinal oyun modlarını beraberinde getirecek.

4.99$/3.99€/2.99£ fiyat etiketiyle Play Store'de satışa çıkan Crazy Taxi, yakında Amazon App Store ve Samsung Apps dijital içerik mağazalarından da erişilebilir hale gelecek. Oyunun deneme sürümünü kaynak bağlantısından indirebilirsiniz. iOS portuna ait oynanış videosu aşağıdadır.



Yazar: Bilal Akgündüz


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı Google Play Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 11.07.2013
Kaynak: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sega.CrazyTaxiasn

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler