Crazy Taxi: Crazy Rush oyunu iOS ve Android için duyuruldu

Crazy Taxi: Crazy Rush oyunu iOS ve Android için duyuruldu

Sega'nın oyunculara taksicilik deneyimi yaşatan efsane yarış oyunu Crazy Taxi, mobil platformlara özel ilk yapımıyla çok yakında oyunseverlerin karşısına çıkacak. Bugün bir basın açıklaması ve tanıtım videosu yayınlayan ünlü video oyun devi, Crazy Taxi: Crazy Rush adlı yeni yapımını duyurdu. Serinin orijinal oyunundaki şehir yapısı, araç ve karakterlerine sadık kalan, ancak oynanış ile grafiklerin ciddi anlamda değiştirildiği Crazy Rush, önümüzdeki haftalarda kısıtlı bir bölge için da olsa mobil kullanıcılarla buluşacak.

Daha basitleştirilmiş ve dokunmatik cihazlara uygun hale getirilmiş bir oynanış-kontrol sistemi benimseyen oyun, ekrana dokunarak yolda şerit değiştirme ve müşterinin gitmek istediği yere ulaşıldığında frene basma gibi birkaç eylemden oluşan bir sürüş deneyimine sahip olacak. Orijinal oyundaki araç ve karakterlerin yanı sıra yepyeni şoförler, tank gibi sıra dışı birçok yeni araç ve taksi özelleştirme sistemini bünyesinde barındıracak Crazy Taxi: Crazy Rush, oyuncuya kendi şarkılarını kullanarak oyun içi çalma listesi oluşturma imkanı da sağlayacak.

Crazy Taxi'nin yapımcısı Kenji Kanno ve daha önce Sega ile Sonic Rush gibi oyunlara imza atan Hardlight Studios'un işbirliği sonucu geliştirilen Crazy Tax: Crazy Rush, bu ay içerisinde Avustralya ve Kanada'daki iOS cihazları için erişime sunulacak. Tamamen ücretsiz olarak gelen sosyal medya bütünleşmesine sahip oyunun yakında dünya genelindeki iOS ve Android cihazları için indirmeye sunulacağı bildirildi. Sega'nın ayrıca tüm Crazy Taxi hayranları için orijinal oyununun mobil portunu 19 Mart tarihine kadar App Store ve Play Store'den ücretsiz olarak sunacağını belirtelim. Kısa süreliğine ücretsiz kalacak Crazy Taxi'yi yazının sonundaki bağlantılardan indirebilirsiniz.

Crazy Taxi: Crazy Rush oyununun ilk tanıtım videosu ve AndroidCentral.com tarafından paylaşılan özel inceleme videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.




Uygulamayı İndirin

Uygulamayı App Store'dan indirmek için tıklayın.

Uygulamayı Google Play Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 14.03.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorumlar

Ahmet - 17.03.2014 19:14:00
Çok iyi bu ya :*
Sen de yorum yap
Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler