Samsung da oyun telefonu geliştiriyor

Samsung da oyun telefonu geliştiriyor

Mobil sektöre yönelik sızıntılarıyla medyanın güvenini kazanan bir sosyal medya kaynağı, Samsung'un da tıpkı Çinli üreticiler gibi oyun telefonu geliştirmeye başladığını ileri sürdü. ASUS ROG Phone, Xiaomi Black Shark, Razer Phone ve ZTE Nubia Red Magic başta olmak üzere birçok yeni cihazla 2018'de altın çağını yaşayan oyun odaklı akıllı telefon piyasası, sektörün en büyük ismini marka kataloğuna ekleyerek ana akım haline gelmeye çok yaklaşmış olacak.

Samsung marka oyun telefonu hakkında hiçbir netleşmiş donanım bilgisi bulunmuyor. Ancak daha önce piyasaya sürülmüş modeller bizi şu temel özelliklerin beklediğini gösteriyor; yüksek yenileme hızına sahip Super AMOLED ekran, Qualcomm Snapdragon 845 veyahut Samsung Exynos 9810 çipset, 6 GB ve üstü RAM kapasitesi, gelişmiş hoparlör sistemi, hızlı şarj fonksiyonu ve normal telefonlara kıyasla daha etkili soğutma sistemi.

Oyun telefonu dışında Koreli üreticinin bu sene piyasaya sürmeye hazırlandığı ilk katlanabilir telefonu hakkında da malumat veren kaynak, yıllardır Galaxy X ismiyle anılan cihazın farklı bir isim kullanacağını iddia etti. Bu durumda oyun telefonunun Samsung Galaxy X ismini taşıma ihtimalini göz önünde bulundurmak gerekiyor.



Eklenme tarihi: 24.07.2018

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler