Samsung'un katlanabilir telefonu fiyatıyla el yakacak

Samsung'un katlanabilir telefonu fiyatıyla el yakacak

Katlanabilir telefon rüyası gerçek oluyor. Mobil cihaz piyasasına yeni ürün formları kazandıracak olan yeni panel teknolojisi, gelecek yıldan itibaren hacimli üretimi yapılan çözümlerle tüketicinin karşısına çıkarılacak. Bunlardan ilki olması beklenen Samsung'un "Galaxy X" telefonu, iddiaya göre oldukça yüksek bir fiyattan alıcı bulacak.

Endüstri kaynaklarının söylemlerini basına yansıtan Koreli haber ajansı Yonhap, Samsung'un katlanabilir akıllı telefonunu 2 milyon won (~9600 ₺) fiyatla piyasaya süreceğini ileri sürdü. Geçen hafta San Francisco'da düzenlediği geliştirici konferansında ilk prototip lansmanı gerçekleştirilen cihaz, iç tarafta katlanabilen 7,3 inçlik bir ekrana sahipken, katlı durumdayken ortaya çıkan bir tarafında ise 4,58 inçlik ikinci bir ekran barındırıyordu. Biri katlanabilir olmak üzere toplam iki panelle üretim maliyeti epeyi yükselen cihazın bu civarda bir fiyatlandırmaya sahip olması kuvvetle muhtemel görünüyor.

Galaxy S, Galaxy Note gibi üst segmente hitap edecek yeni bir akıllı telefon serisi oluşturacağı belirtilen ilk katlanabilir Samsung telefonu, yüksek fiyatına rağmen bir milyon satış hedefiyle martta pazara sunulacak.



Eklenme tarihi: 12.11.2018

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler