Samsung Galaxy Watch 5 Hiç Görülmemiş Bir Özellikle Geliyor!

Samsung Galaxy Watch 5 Hiç Görülmemiş Bir Özellikle Geliyor!

Giyilebilir teknolojinin en sevilen ürünlerinden olan akıllı saatler gün geçmiyor ki yeni bir özellikle karşımıza çıkmasın. Teknoloji devi Samsung’un Galaxy Watch serisi de sürekli güncellenen tasarımları ve özellikleriyle kalpleri çalmaya devam ediyor.

Samsung’un kullanıcılarla buluşmasını planladığı akıllı saati Samsung Galaxy Watch 5 'te şu ana kadar hiçbir akıllı saatte görülmeyen bir özellikle gelecek. Hala çalışmaları devam eden Watch 5 ile ilgili olarak bazı söylentiler çıkmaya başladı. Samsung’un geçen sene çıkarttığı Galaxy Watch 4 akıllı saat modellerinde olmayan yeni bir özellikle geliyor.

Samsung Galaxy Watch 5 ile Vücut Isınızı Ölçebilirsiniz
Samsung, Galaxy Watch akıllı saatlerinin sensör kısmına yeni bir detay ekleyecek. Bu sayede termometre özelliğine sahip olacak Galaxy Watch 5 , vücut ısısını da ölçebilecek. Bu özelliğin saatin alt kısmını konulması bekleniyor. Böylece akıllı saatin, güneş ışınların ya da diğer faktörlerden etkilenmesi önlenmiş olacak. Bunun yanı sıra egzersiz yaptığınızda da vücudunuzdaki ısı değişimlerini tespit edebilecek. Yalnızca bu kadarla da kalmayıp yeni Galaxy Watch 5, birçok ateşli hastalığı ve COVID-19’u erkenden tespit edebilecek.

Galaxy Watch 5 ile kullanıcılarla buluşacak olan bu yeni özelliğin ilerleyen zamanlarda Galaxy Buds kulaklık modellerinde de yer alacağı konuşuluyor.

Samsung Galaxy Watch 5 için henüz net bir çıkış tarihi yok ama diğer akıllı saatlerinde olduğu gibi bu kez de Ağustos ayında çıkması bekleniyor.



Eklenme tarihi: 10.03.2022

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler