Samsung'un AMOLED tablet tanıtımı için ilk video yayınlandı

Samsung'un AMOLED tablet tanıtımı için ilk video yayınlandı

Önümüzdeki hafta gerçekleştirilecek büyük tanıtıma yönelik bir video yayınlayan Samsung, yeni nesil tabletlerini resmen detaylandırmaya başladı. Gayri resmi olarak çok sayıda görüntüsü internete sızan Galaxy Tab S serisi, ilk kez resmi bir videoda görüntülendi. LCD'ye kıyasla benzersiz bir renk üretme kabiliyetini beraberinde getiren AMOLED ekranı ile etkinliğin renk odağında hazırlanmasını sağlayan Tab S ailesi, oldukça ince yapısıyla dikkatleri üzerinde toplayacak gibi görünüyor.

Biri 8,4 inç, diğeri 10,5 inç büyüklüğündeki tabletler, 2560 x 1600 piksel çözünürlüklü Super AMOLED ekran, sekiz çekridekli Exynos 5 Octa 5420 çipset, 3 GB RAM, 32 GB dahili hafıza, microSD kart desteği, 8 MP arka, 2 MP ön kamera, parmak izi okuyucu, Android KitKat işletim sistemi ve TouchWiz Essence kullanıcı arayüzünü bünyesinde barındıracak. 6 milimetre seviyesinde bir profile sahip 10,5 inçlik modelin hangi boyutta bir bataryadan gücünü alacağı ise henüz netleşmedi. Tantıım videosu, bu ultra ince yapıyı ve suni deri arka kapak kaplamasını büyük ölçüde kesinleştirmiş oldu.

12 Haziran tarihinde New York'ta düzenlenecek etkinliğe Galaxy Premiere 2014 adını veren Güney Koreli üreticinin, Tab S 8.4, Tab S 10.5 ile birlikte Galaxy S5 mini, uluslararası Galaxy S5 active gibi diğer bazı Galaxy çözümlerini de bu etkinlikte sergileyeceği iddia ediliyor. Son 5 güne girdiğimiz şu haraketli dönem için hazırlanan tanıtım videosunu aşağıda bulabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 7.06.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler