Yeni Samsung Galaxy S6 kılıfları ve telefon ölçüleri ortaya çıktı

Yeni Samsung Galaxy S6 kılıfları ve telefon ölçüleri ortaya çıktı

Genellikle üst düzey mobil cihazlar piyasaya sürülmeden önce başlayan aksesuar üretimi, şimdiye kadar birçok sızıntıya sebep oldu. Yüksek güvenlik önlemleri alınarak korunan Galaxy S6 da iş ortaklarının kurbanı oldu. İlk önce Çinli firmalarla başlayan kılıf sızıntıları, son olarak meşhur Spigen'e kadar uzandı.

Aksesuar imalatçıları, halihazırda yalnızca tanıtılacak yeni ürünlerin ölçüleri hakkında bilgi sahibi. Buna kanıt olarak Nowhereelse.fr tarafında paylaşın Galaxy S6 şematiğini örnek göstermek mümkün. S6'nın 143,52 mm yükseliğinde, 70,70 mm eninde ve 7,19 milimetre kalınlığında olduğunu doğrulayan belgeye yine Uzak Doğulu bir üreticinin kılıfı eşlik ediyor.

Hoparlörü alt kısmına, nabız ölçer ile LED flaşı da arka kameranın sağına konumlandırılan Samsung'un 2015 model amiral gemisi, Galaxy S5'ten bir buçuk milimetre daha uzun tasarlanmış. Ancak yeni cihazın 1 mm daha ince tasarlanması, onu Apple iPhone 6 ile rekabet edebilecek bir kasa yapısına kavuşturmuş olacak.

5-5,5 inç Quad HD Super AMOLED ekran, sekiz çekirdekli Exynos 7420 çipset, 3 GB LPDDR4 RAM, 32 GB dahili hafıza, 20 MP ve 5 MP ön kamerayla donatılması beklenen Galaxy S6, mart başında düzenlenecek MWC 2015'te tanıtılacak.





Eklenme tarihi: 30.01.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Mobil Aksesuar Marketi

Cep telefonu aksesuarları

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler