Samsung Galaxy S6 Kılıfları MobilCadde.com’da

Samsung Galaxy S6 Kılıfları MobilCadde.com’da

Büyüleyici tasarıma ve ekran parlaklığına sahip yeni Samsung Galaxy S6 kılıf ve aksesuarlarını MobilCadde.com’da bulabilirsiniz. Kusursuz görünüme sahip bu cihaza yenilikçi dokunuşlar yapmak istiyorsanız aradığınız her şey burada mevcut.

Silikon, rubber, metal materyale sahip kılıflar, Galaxy S6 için üstün koruma sağlar ve görünümünde değişik alternatifler sunar. Cihazınıza özel seçeceğiniz tam uyumlu aksesuarlar sayesinde evde, okulda, ofiste, tatilde, sporda ve hatta dilediğiniz her yerde özgürlüğün tadını çıkarabilirsiniz. Doyasıya fotoğraf veya video çekmenize yardımcı olacak kılıflar ile cihazınız darbe ve çizilmelere karşı daha dayanıklı olacak. Dilerseniz uyku modlu kılıflarla bataryanızdan tasarruf edebilir, ya da cüzdanlı kılıflar sayesinde para ve kartlarınızı yanınızda taşıyabilirsiniz.

Stilinize renkli dokunuşlar yapabileceğiniz Galaxy S6 standlı kılıfları sayesinde video izlemek ve müzik dinlemek de çok keyifli. Kulaklık girişlerini engellemeyen kılıf tasarımları sayesinde doyasıya müzik dinleyebilirsiniz. Ayrıca cüzdanlı kılıfların rahat kullanımı ile cepte iki cüzdan taşıma derdinden kurtulabilirsiniz. İstediğiniz Galaxy S6 kılıflarına sahip olabilmek için MobilCadde.com’u ziyaret etmeniz yeterli. Görünce başınızı döndürecek kadar fazla çeşit arasından seçim yapmaya bir an önce başlamalısınız.

Samsung Galaxy S6 tüm özellikleri



Eklenme tarihi: 27.04.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Zeynep Uylaş
twitter.com/ZeynebUylas

Mobil Aksesuar Marketi

Cep telefonu aksesuarları

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler