Samsung Galaxy S20, S20 Plus, S20 Ultra Kılıfları MobilCadde'de.

Samsung Galaxy S20, S20 Plus, S20 Ultra Kılıfları MobilCadde'de.

Mobil dünyasının devlerinden Samsung, yeni S Serisi ile gönülleri fethetmeye başladı. Üç farklı modeliyle raflardaki yerini alan S20 serisi için aksesuarlar da satışa çıktı.

Samsung Galaxy S20, S20 Plus, S20 Ultra kılıfları MobilCadde’de yine en çok çeşitle yerini aldı. Her kullanıcıya hitap eden model ve renk seçenekleriyle yeni cihazınız için aradığınız kılıfı burada bulabilirsiniz. Kozmik gri, kozmik pembe ve kozmik siyah renk seçeneklerine sahip cihazınız için en uyumlu renkteki kılıflar cihazınızı ilk günkü gibi korumanızı sağlayacak ve aynı zamanda şık bir görünüme de kavuşmasını sağlayacak.

Teknoloji harikası cihazınızın tüm fonksiyonlarını da kullanabilmeniz için size kolaylık sağlayacak olan kılıflara MobilCadde sayesinde kısa sürede sahip olabilirsiniz. Üstelik Samsung Galaxy S20 Serisi kişiye özel kılıf seçeneklerine de yine MobilCadde’den ulaşabilirsinğiz. Diledeğiniz gibi kişiselleştirebileceğiniz modeller ile farklı bir tasarımda kılıfınız olabilir.

Silikon, ultra koruma, su geçirmez, standlı, deri ve daha birçok farklı model kılıf arasından kendi zevkinize göre bir seçim yapabilirsiniz. Üstelik yapacağınız alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından da yararlanabilirsiniz.
Şık ve kullanışlı bir mobil aksesuar olan telefon kılıfı tercihinizi MobilCadde’den yapabilir, farklı bir teknolojik alışverişi deneyimleyebilirsiniz. Üstelik kılıf harici birçok farklı aksesuarı da inceleyebilir, ihtiyacınız olan ürünlere kolayca ulaşabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 9.03.2020

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Tuğba Oral
twitter.com/tugbisss_

Mobil Aksesuar Marketi

Cep telefonu aksesuarları

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler