Galaxy S10, S10 Plus ve S10E'nin basın görüntüleri internete sızdı

Galaxy S10, S10 Plus ve S10E'nin basın görüntüleri internete sızdı

Ay sonu İspanya'nın Barselona şehrinde başlayacak olan mobil sektörün en büyük organizasyonu MWC 2019, Samsung'un en büyük akıllı telefon tanıtımına sahne olacak. Son yıllarda düşüş eğiliminde olmasına rağmen sektör liderliğini sürdüren Koreli üreticinin bu etkinlikte tanıtacağı Galaxy S10 serisi telefonları bir internet sitesi tarafından gün yüzüne çıkarıldı. İlk basın görüntüleri internete sızan S10, S10 Plus ve S10E, Samsung'un mobil cihaz ailesini en üst seviyede temsil edecek.


Çentiksiz bir ekran kullanabilmek için ön kamerayı ekran üzerinde açılan delik içerisine yerleştiren Samsung, Galaxy S10'da tek, Galaxy S10 Plus'ta ise çift sensörlü bir ön kameraya yer verecek. Her iki telefon da Samsung'un yeni Exynos 9820 ya da Qualcomm Snapdragon 855 çipsetinden gücünü alacak.

Arka tarafta üç sensörlü bir kamera sistemiyle yoluna devam edecek olan Galaxy S serisi, ekran altı parmak izi okuyucuya geçişle arka tarafta oluşan boşluğu üçüncü bir kamerayla doldurmuş olacak.

Serinin nispeten uygun fiyatlı üyesi Galaxy S10E, daha düşük seviyede bir donanım paketiyle piyasaya sürülecek olsa da genel anlamda S10 ve S10 Plus ile aynı tasarımı paylaşacak. Ön kamera deliğine sahip ekran tipini alt fiyat grubuna taşıyacak olan telefonda Snapdragon'un 7 serisi bir çipsetinin kullanılacağı tahmin ediliyor.



Eklenme tarihi: 4.02.2019

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler