Galaxy S10'un ilk prototip görüntüsü yayımlandı

Galaxy S10'un ilk prototip görüntüsü yayımlandı

"Beyond" kod adıyla yeni amiral gemi akıllı telefon serisi Galaxy S10'un geliştirme çalışmalarına hız veren Samsung, yeni yıl öncesi telefonlarının internete sızmasına engel olamadı. İlk kez çalışır vaziyette bir prototipi kameralara yakalanan Koreli üretici, toplam dört farklı S10 modeliyle akıllı telefon piyasasının üst segmentini domine etmeyi planlıyor.



Görüntülenen prototip, "Beyond 2" kod adını taşıyor, yani çift ön kamera ve dört arka kameralı Galaxy S10+ modelinin erken versiyonlarından birini temsil ediyor. Kasası etrafında plastik bir muhafaza bulunan aygıt, ekranın sağ üst köşesinde iki kamera sensörü barındırıyor. Final tasarımda telefonun bu iki kamera için hap şeklinde delik açılmış bir ekranla gelmesi bekleniyor.



Serinin temel modeli olacak Galaxy S10 içinse ilk kılıf ilanları yayımlanmaya başladı. Yine ekranın sağ üst köşesinde tek sensörlü bir kameraya sahip olacak telefon, ön yüzünün neredeyse tamamı kavisli ekranla kaplı bir dış görünümü olacak. Ekran altı parmak izi okuyucuya sahip olması beklenen S10'un şubatta Barcelona'daki MWC 2019 etkinliğinde resmiyet kazanması bekleniyor.



Eklenme tarihi: 10.12.2018

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler