Samsung Galaxy Note Edge Aksesuarları MobilCadde.com’da.

Samsung Galaxy Note Edge Aksesuarları MobilCadde.com’da.

Samsung Galaxy Note Edge raflarda yerini almasıyla birlikte kullanıcılar da bu değişik forma sahip cihazı satın almaya başladı. Yan kavisi sebebiyle korumaya özen gösterilmesi gereken tasarım için birçok kılıf ve aksesuar çeşidi raflarda yerini aldı. MobilCadde.com Galaxy Note Edge kılıf ve aksesuarlarından en yeni ve popüler modelleri sizin için derledi.

Akıllı cihazınızla muhteşem uyumu yakalayan kılıflarla videolarınızı daha rahat oynatabilecek, yüksek çözünürlüğe sahip ekranınızla en güzel fotoğrafları ölümsüzleştirebilecek ve sosyal ağlarda vakit geçirebileceksiniz. Galaxy Note Edge kılıfları sizin için sadece bir aksesuar görevi görmeyecek, yanınızdan ayırmak istemeyeceksiniz. Evde, işte, okulda, tatilde, sporda her an yanınızda olacak kullanışlı ve pratik kılıfların stand özelliği, cüzdan bölmesi, darbelere dayanıklı materyalleri her anınızı kolaylaştıracak. Kavisli ekran hassasiyetine karşı kendinizi daha özgür hissetmek istiyorsanız kapaklı ya da silikon kılıflardan yana tercihinizi kullanabilirsiniz.

Akıllı telefonunuz Galaxy Note Edge için en akıllı seçimleri MobilCadde.com ile yapın. Silikon, rubber, deri, metal... Kaliteli ve farklı dokunuşlarla her ortamda dikkatleri üzerinizde toplayacaksınız. Yapacağınız tüm alışverişlerde 20 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo ücreti ödemezsiniz. Ayrıca koşulsuz iade ve değişim imkanı da sizi bekliyor. Galaxy Note Edge ile farkınızı fark ettirmek için acele edin.

Yepyeni deneyimlerin kapısını açmak için ihtiyacınız olan tüm Galaxy Note Edge kılıf ve aksesuarlar MobilCadde.com’da. Kendinizi özgürce yansıtmak, kavisli ekran tasarımıyla farklılık yaratmak çok kolay.

Samsung Galaxy Note Edge tüm özellikleri



Eklenme tarihi: 2.06.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Zeynep Uylaş
twitter.com/ZeynebUylas

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler