Samsung Galaxy Note 4 Kılıf ve Aksesuarları MobilCadde.com’da

Samsung Galaxy Note 4 Kılıf ve Aksesuarları MobilCadde.com’da

Samsung Galaxy serisinin merakla beklenen Android işlemci telefonu Note 4 satışları başladı. 5.7 inç ekrana sahip Galaxy Note 4 sahibi teknoloji tutkunları bu yeni cihazı korumak için ihtiyaçları doğrultusunda kılıf ve ekran koruyucu film arayışına başladı. Kullanıcıların gereksinimini karşılayacak olan Galaxy Note 4 ile uyumlu geniş aksesuar çeşidini MobilCadde.com’da bulabilirsiniz.

Elimizden bırakmadığımız cep telefonları için telefon kılıfları olmazsa olmaz aksesuarlardır. Galaxy Note 4 kullanıcıları için silikon, rubber, deri, taşlı ve daha birçok telefon kılıfı alternatifi mevcut. Note 4 ile birebir uyumlu aksesuarlarla kullanıcılar, cihazın 16 megapiksellik kamerasına ve diğer tüm fonksiyonlarına tam erişim sağlayabilecekler.

Telefonlarında tam koruma sağlamayı isteyen kullanıcılar ultra koruma silikon kılıflarla ya da kapaklı kılıflarla telefonlarında ekstra koruma sağlayabilirler. Standlı kapaklı kılıflar sayesinde de Galaxy Note 4’ün 5.7 inç lik ekranında sevdikleri filmleri ya da tuttuğu takımın maçlarını zevkle izleyebilirler.

MobilCadde.com’da Galaxy Note 4 için kullanıcılara her ortamda rahatlıkla kullanabilecekleri kılıf ve aksesuar modelleri sunulmaktadır. Özel gecelerde ya da davetlerde taşlı kılıfları tercih edebileceğiniz gibi, renkli kişiliğinizi yansıtmak için renkli silikon kılıflar kullanabilir aynı zamanda telefonunuzu oluşabilecek darbe ve hasarlara karşı da koruyabilirsiniz.

Hala aradığınız Galaxy Note 4 kılıfını bulamadıysanız MobilCadde.com’u bir an önce ziyaret etmelisiniz. Aynı gün ve ücretsiz kargo seçeneğiyle beğenerek kullanacağınız tüm Galaxy Note 4 kılıf ve aksesuarları MobilCadde.com’da sizi bekliyor.



Eklenme tarihi: 24.10.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Zeynep Uylaş
twitter.com/ZeynebUylas

Mobil Aksesuar Marketi

Cep telefonu aksesuarları

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler