Galaxy Note 4'ün IFA 2014 tanıtım etkinliği resmen duyuruldu

Galaxy Note 4'ün IFA 2014 tanıtım etkinliği resmen duyuruldu

Samsung'un sonraki telefon-tablet melezini tanıtacağı etkinlik resmen duyuruldu. Bugün resmi basın kaynakları internet sitesinden Unpacked 2014: Episode 2 organizasyonunun detaylarını paylaşan lider akıllı telefon üreticisi, üç farklı kıtada düzenleyeceği üç basın konferansıyla sonraki Note telefonunu dünyaya tanıtacak. Etkinliğin uluslararası ayağı Almanya'nın Berlin şehrindeki IFA 2014 kapsamında yapılacak.

En az 5,5 inç büyüklüğünde 2560 x 1440 piksel çözünürlüklü yeni bir Super AMOLED ekran ile donatılacağı bilinen Galaxy Note 4, tıpkı önceki Note telefonlarında olduğu gibi yine Avrupa'nın en büyük tüketici elektroniği fuarında görücüye çıkacak. Galaxy Note 3'ün yerini alacak olan telefon, IFA 2014 ile birlikte New York, ABD ve Pekin, Çin'de düzenlenecek iki etkinlikte daha basının beğenisine sunulacak. Buna benzer bir tanıtım organize eden LG, yeni amiral gemisi LG G3'ü biri İstanbul'da olmak üzere 6 farklı noktada sergilemişti.

3 Eylül tarihli uluslararası basın tanıtımı, IFA 2014'ün resmi açılışından önce tamamlanmış olacak. Türkiye saatiyle 16.00'da başlayacak Unpacked 2014 etkinliğini youtube.com/samsungmobile adresinden canlı olarak izlemek mümkün olacak.



Eklenme tarihi: 6.08.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler