Galaxy Note 4 için 10.000 mAh bataryalı kılıf

Galaxy Note 4 için 10.000 mAh bataryalı kılıf

ZeroLemon, Samsung'un son amiral gemisi için geliştirdiği bataryalı kılıfını resmen satışa sundu. Her üst düzey akıllı telefona ait ürünlerde olduğu gibi firmanın resmi Amazon.com mağazası üzerinde tüketiciyle buluşturulan kılıf, 10.000 mAh kapasiteli özel üretim bir güç ünitesini beraberinde getiriyor. Elektronik cihazlar için batarya üretimi üzerine yoğunlaşmış bir firma olan ZeroLemon, bu aksesuar sayesinde Note 4'ün kullanım süresinin üç katına çıkacağını ileri sürüyor.

8,5 milimetrelik Galaxy Note 4, 3.220 mAh'lik pilinin yerine yerleştirilen bu batarya sebebiyle 20,6 mm'ye kadar çıkan bir kalınlığa ulaşıyor. Cihazın tamamını koruma altına alan TPU kılıfın estetik Note 4 tasarımından eser bırakmadığını söylemek gerekiyor. Ancak üç günü rahatlıkla çıkarabilecek bir bataryaya sahip olmak için taşınabilirlikten ödün vermek gerekeceği kesin.

59,99 dolardan piyasaya sürülen ZeroLemon 10.000 mAh bataryalı Galaxy Note 4 kılıfı, ülkemize resmi yollardan ithal edilmiyor. Ancak Note 4 kullanıcılarının uluslararası satıcılar yoluyla Hong Kong merkezli şirketin son çözümüne erişmesi mümkün.

Benzer kılıf ürünleri ve diğer Samsung Galaxy Note 4 aksesuarları için MobilCadde.com alışveriş sitesini ziyaret edebilirsiniz.



Eklenme tarihi: 27.12.2014
Kaynak: Amazon

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Mobil Aksesuar Marketi

Cep telefonu aksesuarları

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler