Samsung Galaxy Note 3 için Kılıf ve Aksesuarlar

Samsung Galaxy Note 3 için Kılıf ve Aksesuarlar

Geçtiğimiz ay tanıtılan Samsung Galaxy Note serisinin son cihazı Note 3, akıllı saati ve üstün özellikleri ile dikkatleri üzerinde topladı. Ürüne ilgili birçok kullanıcı Note 3’ün üst düzey özelliklerini bilse de inceleme vakti olmayan kişiler için bu güzel cihazdan biraz bahsedelim.

Samsung bu son cihazı ile donanımsal anlamda yeni fikirler ve gelişmelerle karşımıza çıktı. Cihazı daha işlevsel nasıl kullanabilirim sorusuna yanıt olarak tasarlanmış ürün, Galaxy Gear adlı akıllı saati ve yeni S Pen pasif stylus kalemi ile yeniliklerin büyük olduğu gösteriyor. S Pen ile yeni Air Control işlevi gerçekleştirebileceğiniz yuvarlak bir menü ile karşılaşıyorsunuz. Bu menüye ulaşmak için ise S Pen’i ekrana dokundurmanız ve S Pen üzerindeki düğmeye basmanız yeterli oluyor.

Cihazın tasarımsal görüntüsüne değinecek olursak deri arka kapağı en göze çarpan yönü olmasıyla birlikte tartışılan da yanı oldu. Arka kapağın deri olması telefona her ne kadar kılıf varmış havası katsa da kasayı yeterli derecede koruduğu söylenemez. Tabi bazı kullanıcıların deri kapaktan sıkılma ihtimali olunca da devreye telefon kılıfları giriyor. Hem cihazı korumak amaçlı hem tasarımsal açıdan hoş görüntü vermek amaçlı kullanılan kılıflar Galaxy Note 3 için de bir çok seçenekle karşımıza çıkıyor. Sizler için seçtiğimiz birkaç kılıfı aşağıda inceleyebilir, daha fazla çeşit için MobilCadde.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.






Tüm Samsung Galaxy Note 3 kılıf ve aksesuar çeşitlerini MobilCadde.com'dan incelemek ve satın almak için tıklayın.



Eklenme tarihi: 2.10.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Zeynep Uylaş
twitter.com/ZeynebUylas

Mobil Aksesuar Marketi

Cep telefonu aksesuarları

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler