Galaxy Note 3 için 10.000 mAh güç üniteli ZeroLemon kılıf çıktı

Galaxy Note 3 için 10.000 mAh güç üniteli ZeroLemon kılıf çıktı

Henüz geçen sene resmi bir aksesur üreticisi haline gelen ZeroLemon, ek güç üniteli kılıflarıyla tanınıyor. Bugün yeni bir çözüm piyasaya süren firma, Samsung'un yeni nesil büyük akıllı telefonu Galaxy Note 3 odaklı ilk ürününü tüketicilerle buluşturmuş oldu. Çok çeşitli fonksiyonlara sahip telefon kılıfı, yapısında ihtiva ettiği ZeroLemon'un üç hüreli batarya dizaynını kullanan devasa güç kaynağıyla cihaz sahiplerinin ilgisini çekmeyi başarıyor.

3.200 mAh pilli Galaxy Note 3'ün ortalama kullanım süresini 3 katına çıkaracağı belirtilen 10.000 mAh büyüklüğünde bir bataryanın tercih edildiği kılıfın üç farklı bölümü mevcut. Ana kılıfın ön yüzü koruyucu tabaka işlevi görüyor, tüm giriş ve çıkışları örtüyor. Darbelere karşı daha dayanıklı bir yapı için TPU parçayı aygıta geçirmeniz gerekiyor. Üçüncü bölümü ise; bel askısı ve masa standı görevi üstelenen daha sert bir kılıf oluşturuyor.

Çeşitli fonksiyonları bulunan kılıf, halihazırda Amazon.com aracılığıyla 59,99$ fiyatla dünya genelinde satışa sunulmuş durumda. Diğer Galaxy Note 3 kılıf çeşitlerine kıyasla çok daha kalın ve kötü bir görüntü ortaya koysa da hafif-orta kullanımla bir haftayı deviren etkileyici kullanım süresi performansı sayesinde ilgi çekici bir hal alıyor. ZeroLemon'un bu yeni ürününün ne zaman Türkiye'de satın alınabilir olacağı bilinmiyor. NFC çipli en büyük bataryaya sahip Note 3 için ZeroLemon kılıfın ilk inceleme videosu aşağıdadır.



Eklenme tarihi: 10.12.2013
Kaynak: ZeroLemon

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Mobil Aksesuar Marketi

Cep telefonu aksesuarları

Yorumlar

UĞUR KALE - 16.04.2014 17:47:00
Ürün gerçekten çok iyi ama almak sıkıntı. Amazon.com dan satın aldım. bakalım elime ne zaman ulaşacak
selçuk tüten - 5.05.2014 00:37:00
Galaxy Note 3 için 10.000 mAh güç üniteli ZeroLemon kılıfı ithal edecek bir babayiğit firma yokmu?dandik kılıflarla idare etmeye çalışıyoruz.
Sen de yorum yap
Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler