Galaxy Note 3 için Android 4.4.2 KitKat güncellemesi Türkiye'de

Galaxy Note 3 için Android 4.4.2 KitKat güncellemesi Türkiye'de

Ocak ayında ilk olarak Rusya'da dağıtılmaya başlayan Galaxy Note 3 için Android 4.4.2 KitKat işletim sistemi güncellemesi, Türkiye'deki kullanıcılar için dağıtıma çıktı. Google'nin en yeni Android sürümünü bünyesinde barındıran yükseltme, 365 MB büyüklüğündeki bir OTA paketi halinde cihazlara ulaştırılıyor. Çok daha sorunsuz, pürüzsüz bir kullanıcı arayüzü deneyimi sağlayacak KitKat tabanlı üretici yazılımının birkaç hafta içerisinde ülkemizdeki tüm telefonlara ulaşmış olacak.

Arayüzde bazı küçük çaplı değişiklikleri beraberinde getiren N9000XXUDNB3 yapı numaralı yükseltme, beyaz ögelerden oluşan şeffaf uyarı çubuğu, yeniden düzenlenen, kamera kısayolu eklenen kilit ekranı, Immersive Mode ile uygulamaları tam ekran kullanabilme, kilit ekranında tam boy albüm kapağı desteği, RAM kullanımıyla ilgili iyileştirmeler ve genel performans artışı sağlayacak düzenlemeleri bünyesinde barındırıyor. Bu güncellemeyle bazı Samsung uygulamaları yeni sürüme yükselecek ve Samsung sanal klavyesi yenilenecek.

Dilerseniz güncellemenin cihazınıza ulaşmasını bekleyebilir veyahut Sammobile.com sitesinden N9000Q model numaralı Türkiye modeline ait son üretici yazılımını indirerek Note 3 içni hazırlamış olduğumuz güncelleme rehberi ile aygıtınızı kendiniz güncelleyebilirsiniz.



Eklenme tarihi: 20.03.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler