6000 mAh bataryalı Galaxy M30s'nin çıkış tarihi açıklandı

6000 mAh bataryalı Galaxy M30s'nin çıkış tarihi açıklandı

Geçen yıl Galaxy M serisi ile büyük bataryalı telefon kategorisine giriş yapan Samsung, ikinci nesil modeller için lansman hazırlığına başladı. İlk olarak M30s ile tüketicilerin karşısına çıkacak olan üretici, cihazın piyasaya sürüleceği ilk ülke olan Hindistan için çıkış tarihini açıkladı.

Orjinal M30'a kıyasla pil kapasitesini yüzde 20 artırarak 6000 mAh seviyesine çıkaran Samsung, Galaxy M30s adını verdiği yeni çözümüyle ana akım büyük bataryalı telefon kategorisinde zirveye yerleşmiş olacak. 6,4 inç Full HD Infinity-U AMOLED ekran, 48 MP ana sensör, toplamda üç sensörden oluşan kamera sistemi ve USB-C portuyla hızlı şarj desteğine sahip olacak M30s, Samsung'un sekiz çekirdekli Exynos 9610 çipsetinden gücünü alacak.

Her ne kadar devasa bir batarya ve yüksek çözünürlüklü bir kamerayla donatılsa da M30s'nin uygun fiyatlı bir telefon olması, ekran altı parmak izi okuyucu ihtimalini ortadan kaldırıyor. Bununla birlikte 4 GB RAM ile gelecek telefonda 64 ve 128 GB dahili hafıza seçenekleri bulunacak. Cihazın Hindistan için çıkış tarihi 18 Eylül olarak belirlenmiş. Türkiye ve diğer ülkelerin yeni Samsung Galaxy M30s'ye kavuşması eylül sonu veyahut ekim başını bulacaktır.



Eklenme tarihi: 2.09.2019

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler