Samsung Galaxy Buds Pro 2 Geliyor

Samsung Galaxy Buds Pro 2 Geliyor

Bu sene çıkması beklenen Samsung Galaxy Z Fold4, Galaxy Flip4 ve Galaxy Watch 5’in yanı sıra Samsung Galaxy Buds Pro 2 kulaklığın da gelmesi bekleniyor.

Açıklamanın resmi olmamasıyla beraber Galaxy Z Fold4 ve Galaxy Z Flip4’ün 10 Ağustos’ta lansman gerçekleşmesi ve bazı yerlerde ön sipariş ile satışa sunulması bekleniyor. 26 Ağustos tarihinde ise katlanabilir telefonların tamamen satışa açılacağı konuşulanlar arasında. Etkinlikte Samsung’un yeni akıllı saati Galaxy Watch Serisinin yeni üyeleri Samsung Galaxy Watch5, 40mm ve 44mm seçenekleriyle gelecek. Tüm bunların yanında Samsung Galaxy Buds Pro 2 de kullanıcıların yüzünü güldürecek. Şu anda seri üretimi geçildiği söylenen Buds Pro 2, üç farklı renk seçeneği ile gelecek. Mor, gri veya beyaz renk seçenekleri arasında kullanıcılar dilediği rengi tercih edebilecek. Tabi siyah renk seçeneğinin şu an için olmaması biraz şaşırtıcı.

Galaxy Buds Pro 2’nin hangi teknik özelliklerle geleceği şu an bilinmiyor. Ama kesin olmayan bilgilere göre tasarım olarak Galaxy Buds 2’ye benzeyeceği konuşuluyor. Ses kalitesinin de bir önceki modele göre iyileştirilmesi beklenen Galaxy Buds Pro 2, Aktif Gürültü Engelleme performansı ve biraz daha uzun bir pil ömrü sunacak.



Eklenme tarihi: 13.06.2022

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler