Angry Birds Transformers resmen duyuruldu

Angry Birds Transformers resmen duyuruldu

Bir zamanlar yalnızca sıradan renkli kızgın kuşlardan ibaret olan Angry Birds, serinin son oyunlarıyla yarışçı, Star Wars savaşçısı ve daha ilkel mücadeleci kimliğine büründü. Farklı kimliklerle oyuncuların karşısına çıkmaya devam eden meşhur oyun serisinin karakterleri, şimdi de Transformers'ten esinlenilerek tasarlanan yeni bir oyunda kendilerine yer buldu. Rovio Games, ilk detayları 2014'ün başında ortaya çıkan Transformers temalı oyununu bugün resmen duyurdu.

Hasbro ile uzun süredir birlikte çalışan Rovio, sonraki oyunu Angry Birds Transformers'te de New Jersey merkezli eğlence firmasına ait figürleri kullanacak. Kızgın kuşların Autobirds, düşmanların ise Deceptihogs olarak adlandırıldığı oyunun Angry Birds Go gibi yarış türünde geliştirildiği iddia ediliyor. Yapımın ayrıca, Telepod gibi Hasbro tarafından üretilen özel oyuncakları da beraberinde getirmesi planlanıyor. İkili hem oyun hem de oyuncak sektörlerini kapsayan bu ilişki sayesinde önceki projelerinde önemli başarılar elde etmişti.

En erken Eylül 2014 gibi dağıtıma hazır hale gelmesi beklenen Angry Birds Transformers, başta iOS, Android ve Windows Phone olmak üzere piyasadaki neredeyse tüm aktif mobil platformlara destek sunacak. Oyunun büyük olasıkla Windows PC ve Mac desteği de bulunacak.



Eklenme tarihi: 16.06.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler