Riptide GP2, Android için satışa sunuldu

Riptide GP2, Android için satışa sunuldu


Hydro Thunder serisini Riptide GP adı altına mobil cihazlara uyarlayan Vector Unit, ikinci Riptide GP oyununu resmen yayımladı. Android işletim sistemli akıllı telefon ve tablet bilgisayarlar için Google Play Store sanal içerik mağazasında satışa sunulan Riptide GP2, serinin ilk oyunundan çok daha gelişmiş grafik ve animasyonlarla donatılmış. Kaliforniyalı oyun stüdyüsonun Vector Engine 4 motoruyla geliştirilen yapımın beraberinde getirdiği yenilikler, görsel ögelerle sınırlı değil.

Tamamen yenilenmiş bir kariyer modu, üç farklı yarış türü; Standard, Elimination, Solo Race, Google Play Games bulut oyun hizmeti ile birden fazla cihaz arasında oyun verilerini eşitleyebilme ve çevrimiçi oyun modundan faydalanabilme, 25 sıradışı akrobasi hareketi ve 9 yeni su jetine sahip olan Riptide GP2 ayrıca, NVIDIA'nın Tegra 3 ve Tegra 4 çipsetleri için özel olarak optimize edilmiş. Vector Engine 4 grafik motoru ile oluşturulan harika su efektleri, Tegra optimizasyonu ile Riptide GP2'yi mobil platformlardaki en etkileyici yapım haline getirecek.

2.99$ fiyat etiketiyle satışa sunulan Riptide GP2, Android 2.3 Gingerbread ve üstü işletim sistemi versiyonlarına destek sunuyor. Yapımın iOS sürümü, yarın Apple App Store'de satılmaya başlayacak. Oyun için hazırlanan çıkış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.



Yazar: Bilal Akgündüz


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı Google Play Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 24.07.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler