Ridiculous Fishing çok yakında Android platformuna geliyor

Ridiculous Fishing çok yakında Android platformuna geliyor

Hollanda merkezli bağımsız oyun geliştiricisi Vlambeer, ilk kez mart ayında iOS platformu için oyun sektörüne sunduğu Ridiculous Fishing adlı yapımına dair sevindirici bir açıklamada bulundu. Apple Design Award 2013'te ödüle layık görülen ve gerek basının gerekse mobil oyuncuların beğenisini kazanan oyunun Android portu resmiyet kazandı.

iOS uygulamalarını Android'e uyarlayabilmek için oluşturduğu platformla tanınan Apportable imzasıyla gelecek Android için Ridiculous Fishing, yapımın iOS çıkışından beri oyun stüdyosunun planları arasında bulunuyormuş. Bağımlılık yapan özgün bir oynanışa sahip oyun, uzun soluklu bir balık avı deneyimi sunacak. Hiçbir uygulama içi ödeme sistemiyle bağlantılı kısıtlaması bulunmayan Ridiculous Fishing'in birkaç hafta içerisinde Android kullanıcılarının karşısına çıkması bekleniyor.

iOS platformundaki ilk beş ayında 300.000 satan ve geliştiricisine bir milyon doların üzerinde satış geliri sağlayan Ridiculous Fishing'in çıkış videosunu aşağıdan izleyip oynanış hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 18.11.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler