Redmi K50 Gaming Tanıtıldı

Redmi K50 Gaming Tanıtıldı

Xiaomi’nin Çin’de düzenlediği etkinlikte Redmi K50 serisinin yeni üyesi tanıtıldı. Geçen yıl kullanıcıyla buluşan K40 Gaming modelinin devamı olan Redmi K50 Gaming özellikleri ile karşımıza çıktı.

İlgi çekici tasarıma sahip olan Redmi K50 Gaming Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 işlemciye sahip. Üstelik 120W hızlı şarj desteği de bulunuyor. Telefonun gövde kısmında Mercedes AMG Petronas Formula One ortaklığından dolayı, takımın renkleri ve rozeti de bulunuyor.

Teknik özelliklerine bakacak olursak Redmi K50 Gaming, çift hoparlöre sahip. Söz konusu hoparlörler JBL tarafından optimize edilmiştir. Bunun yanı sıra CyberEngine titreşim motorunu da bu akıllı telefonda görmek mümkün. Böylece oyun deneyimini ikiye katlayacak olmanızı belirtmemize gerek yok. Oyun tutkunlarının beklentilerini karşılayacak olan telefonun arka kısmı ise camdan üretilmiş.

Oyun oynamayı sevenler için özel olarak tasarlanmış Redmi K50 Gaming, telefonu serin tutmak için özel bir soğutma sistemine de sahip. Soğutma sisteminde, paslanmaz çelik, çift grafit levhalar ve bakır radyatörler bulunuyor.

Rahatlıkla oyun oynanabilmesi için 6.67 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüklü AMOLED ekrana sahip Redmi K50 Gaming 120 HZ ekran yenileme hızına ve 10 bit renk destekli Gorilla Glass Victus ekran ile gönülleri fethedecek.

Fotoğraf çekmeyi seviyorsanız, Redmi K50 Gaming 20 Megapiksel ön kameraya ve 64 Megapiksel Sony IMX 686 ana kameraya da sahip. Üstelik arka ana kameraya, 8 MP ultra geniş açılı ve 2 MP tele-makro kamera da eşlik etmektedir.

Birçok akıllı telefonunun sorunlarından biri olan, bataryanın geç dolması ya da çabuk bitmesi, Redmi K50 Gaming ile sorun olmaktan ortadan kalkacak. Sadece 17 dakika kadar kısa bir zamanda 4700 mAh kapasiteli bataryayı tamamen doldurabileceksiniz. Eğer oyun oynarken telefonunuzu şarj etmek istiyorsanız 37 dakika gibi bir sürede tam şarja ulaşabilmeniz mümkün olacak.



Eklenme tarihi: 17.02.2022

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler