Oyun odaklı Razer Phone tanıtıldı

Oyun odaklı Razer Phone tanıtıldı

Sene başında Nextbit adlı akıllı telefon üreticisini bünyesine katan oyun donanımı uzmanı Razer, bugün gerçekleştirdiği tanıtımla resmen mobil sektöre giriş yaptı. Bir süredir oyun odaklı telefon hazırlığı yaptığı konuşulan firma, görüntü ve ses özellikleri dikkat çeken yeni çözümüyle oyun telefonu segmentini oluşturmaya çalışacak.

Razer Phone ismini kullanan telefon, 5,7 inç büyüklüğünde geniş renk yelpazesine sahip Sharp üretimi IGZO-LCD ekranla geliyor. 120 Hz yenileme hızına destek sunan ekranı Adreno 540 GPU'lu Qualcomm Snapdragon 835 yongada sistem çözümü besleyecek. 8 GB RAM, 64 GB hafıza, 12+12 MP arka, 13 MP ön kamera, THX sertifikalı yükseliticilerle desteklenmiş ön yüz hoparlörleri, 4000 mAh pil, Quick Charge 4+ ile bir saatte %85 şarj kabiliyeti ve saf Android Nougat işletim sistemine sahip telefonun sadece siyah alüminyum kasa seçeneği bulunuyor. Renkli Razer logolu özel sürümü ileri bir tarihte tüketicilerin beğenisine sunulacak.

699 dolar fiyatla 17 Kasım'da ABD ve Avrupa ülkelerinde satılmaya başlayacağı açıklanan Razer telefonu, yüksek yenileme hızına sahip ekranı ve güçlü hoparlörleriyle mobil oyun deneyimini geliştirmeye çalışacak. Cihazın özel ekranı için ilerleyen dönemde mobil oyun geliştiricilerinin özel güncellemeler yayımlaması bekleniyor.



Eklenme tarihi: 2.11.2017

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler