Prince of Persia: The Shadow and the Fame, 25 Temmuz'da Android ve iOS'a geliyor

Prince of Persia: The Shadow and the Fame, 25 Temmuz'da Android ve iOS'a geliyor


Ubisoft, Nisan ayındaki resmen duyurduğu ünlü Prince of Persia serisinin yeni oyununu detaylandırdı. Fransız dağıtımcının hazırladığı ikinci akıllı telefon ve tablet bilgisayarlara özel Prince of Persia oyunu olacak yapım, Android ve iOS platformlarını destekleyecek. İlk olarak 1993'te piyasaya sürülen Prince of Persia 2: The Shadow and the Fame oyununun yeniden uyarlanması sonucu ortaya çıkan serinin son üyesi, Prince of Persia üçlemesiyle aynı hikayeyi paylaşacak.

Geçen yıl satışa çıkan Prince of Persia Classic'ten daha iyi grafiklere sahip olan Prince of Persia: The Shadow and the Fame, dokunma ve parmak hareketleri tabanlı kontroller ile mobil cihazlara uygun bir dövüş sistemini beraberinde getiriyor. 15 farklı bölümden oluşan oyunda ilerleyebilmek için doğa güçlerinden, üç farklı dövüş tekniğinden veyahut 25 çeşit silahtan faydalanmak mümkün.

Orijinal yapımın onuncu yılında oyunseverlerin beğenisine sunulacak Prince of Persia: The Shadow and the Fame, 25 Temmuz'da Apple App Store, Google Play Store ve Amazon App Store içerik mağazalarında 2.99$ / 1.99£ fiyat etiketiyle satılacak. Android işletim sistemli akıllı telefon ve tabletler ile Apple iPhone, iPad, iPod Touch serilerini destekleyen oyunun tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.



Yazar: Bilal Akgündüz

Resim Galerisi

Resimlerin devamı için tıklayınız




Eklenme tarihi: 6.07.2013
Kaynak: http://ubi.com/UK/Games/Info.aspx?pId=11802

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler