Pocket Trains, Android ve iOS için çıktı

Pocket Trains, Android ve iOS için çıktı


NimbleBit, demiryolu ağı ve tren taşımacılığıyla alakalı simülasyon türündeki yeni mobil oyununu resmen indirmeye sundu. Apartman yöneticiliğini baz alan Tiny Tower ve havayolu operasyonlarını konu alan Pocket Planes isimli yapımların ardından çıkış yapan Pocket Trains, bir süre önce başlayan kısıtlı dağıtım dönemini geride bırakıp tüm dünya genelindeki Android ve iOS kullanıcılarının beğenisine sunuldu.

Oyuna başlayabilmek için dünya üzerinde bir bölge seçmeniz gerekiyor. Seçtiğiniz bölgedeki belirli şehirler arasına demiryolu ağı döşeyerek çok çeşitli trenlerle ulaşım ve taşımacılık hizmetleri sağlayabilir, yeni bölgelere yayılıp demiryolu ağınızı genişletebilirsiniz. Ücretsiz bir oyun olan Pocket Trains, geliştiricisine maddi olarak oyun için ödeme sistemiyle katkı sağlayacak. Ancak oyun içerisindeki her iki para birimini de yeni görevler yerine getirerek edinmek mümkün olduğu için gerçek para harcamaya mecbur bırakılmayacaksınız.

36-47 megabayt arası bir depolama hafızasına ihtiyaç duyan Pocket Trains oyununu Apple App Store ve Google Play Store'den tamamen ücretsiz olarak edinebilirsiniz. Oyunun çıkış videosu ve içerik mağazalarındaki sayfalarına ait bağlantılar aşağıdadır.



Yazar: Bilal Akgündüz


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı App Store'dan indirmek için tıklayın.

Uygulamayı Google Play Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 27.09.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler