Plants vs. Zombies 2'nin Android sürümü Play Store'de indirmeye sunuldu

Plants vs. Zombies 2'nin Android sürümü Play Store'de indirmeye sunuldu

PopCap, ağustos ayında iOS platformunun beğenisine sunduğu yeni Plants vs. Zombies 2 oyununu Android işletim sistemi için de resmen yayımladı. iOS dağıtımında olduğu gibi yine ilk etapta kısıtlı bir bölgede indirmeye açılan oyun, bir süredir Çin'deki bazı içerik mağazalarında erişilebilir durumda. Dağıtımcılığını Electronic Arts'ın üstlendiği Plants vs. Zombies serisinin ikinci yapımı, kısa süre önce Google Play Store aracılığıyla diğer mobil kullanıcılara da ulaştırılmaya başladı.

Çılgın Dave'nin zombilere karşı özel bitkileriyle verdiği mücadeleyi konu olan oyunun ikinci versiyonu, tamamen ücretsiz olarak indirilip tamamlanabiliyor. Yeni zombiler, farklı güçlere sahip yeni bitkiler ve oyuncuyu para harcamaya mecbur bırakmasa da bazı avantajlar sağlayan bir uygulama içi ödeme sistemi ile sanal içeriklere sahip PvZ 2'nin iOS sürümü, App Store'deki ilk beş gününde 16 milyon kez indirilmiş ve takip eden haftada 25 milyona ulaşmayı başarmıştı.

Kendine has savunmaya dayalı strateji türünde bir oynanışa sahip Plants vs. Zombies 2'yi Android 2.3 Gingerbread veya üstü işletim sistemi versiyonlarından birinin yüklü olduğu, 1 GHz veya daha hızlı işlemci ile 1 GB sistem belleğine sahip tüm Android'li aygıtlarla tecrübe etmek mümkün. Oyunun tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilir ve hemen ardından aşağıdaki Play Store sayfasını ziyaret edip meşhur yapımı cihazınıza kurabilirsiniz.


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı Google Play Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 20.10.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler