Palm'dan Android'li kompakt telefon

Palm'dan Android'li kompakt telefon

Modern akıllı telefonların kullanıcı arayüzüne katkıda bulunmuş önemli isimlerden biri olan Palm, Çinli TCL vesilesiyle yeniden sektöre giriş yaptı. Bugün Amerikalı operatör Verizon Wireless ile ortak basın açıklaması yapan TCL, Palm markasına sahip ilk Android telefonun tanıtımını gerçekleştirdi.

Yeni bir tür akıllı telefon olarak lanse edilen ve sade bir şekilde Palm adını taşıyan cihaz, yüksek performanslı çözümlere alternatif olmaktan ziyade kullanıcısına kompakt, işlevsel ve ucuz bir aygıtla yeterli düzeyde mobil deneyim vaat ediyor. 3,3 inç HD LCD ekran, sekiz çekirdekli Qualcomm Snapdragon 435 çipset, 3 GB RAM, 32 GB hafıza, 12 MP arka, 8 MP ön kamera ve Android 8.1 Oreo işletim sistemine sahip olan Palm, küçük kasasının yanı sıra 62 gram ağırlığıyla kullanıcısına kendini unutturacak kadar kompakt bir tasarıma sahip.

349 dolar fiyat etiketiyle Verizon aboneleri için satışa sunulacak TCL üretimi Palm telefonu, iki yıl taahhütle sadece 299 dolara satın alınabilecek. Kasımda piyasaya sürülecek kompakt telefonun şimdilik ABD dışında diğer pazarlarda satışı öngörülmuyor.



Eklenme tarihi: 15.10.2018

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler