Oppo Pad Tanıtıldı!

Oppo Pad Tanıtıldı!

Akıllı telefon modelleriyle piyasada aktif olarak yer alan Oppo, sevenlerinin yüzünü güldürecek bir haberle geldi. Oppo Pad resmi olarak nihayet tanıtıldı.

7’den 70’e elden düşmeyen tabletler arasında artık yeni bir Android tablet seçeneği de sizi bekliyor. iPad Pro’yu andıran tasarıma sahip olan Oppo Pad, farklı renk seçeneklerinde ve tasarımla karşımıza çıkıyor. Arka kısmındaki desenli tasarım birçok kullanıcının hoşuna gidecektir.

Oppo Pad, kullanıcılara büyük kolaylık sağlayacak olan kalem ile birlikte geliyor. Üstelik tıpkı Apple Pencil’da olduğu gibi tabletin yan tarafında bulunan manyetik alana konularak şarj edilebilecek.

Oppo Pad’in teknik özelliklerine bakacaksak olursak Snapdragon 870 işlemci ile gelmektedir. Tablet, 11 inç boyutunda ve LCD panele sahip. 2560x1600 piksel çözünürlüklü ekranının yanı sıra 8 megapiksel selfie kamerası ve 13 megapiksel arka kamerası bulunmaktadır.

Pil kapasitesi 8360 mAh kapasiteye sahip olan tablet, 33w şarj desteğine de sahip. Kullanıcıların tercihine göre 128 / 256 GB dahili depolama seçeneği de bulunuyor. Bunun yanı sıra Dolby Atmos desteğine sahip dörtlü hoparlör sistemi de bulunmaktadır. İşletim sistemi olarak Android 11 ve ColorOS arayüzüne sahiptir. ColorOS for Pad arayüzü ile çoklu pencere gibi farklı özellikleri de mevcut.

Oppo Pad’in yurt dışı başlangıç fiyatı 325 euro civarında. Diğer sürümleri ise 381 euro, 424 euro gibi rakamları görmektedir. Tabletin satışı ilk önce yurt dışında gerçekleştirilecek. Türkiye’de satışa sunulup sunulmayacağı ise şu an için bilinmiyor.



Eklenme tarihi: 24.02.2022

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler