Note 9 Kılıf modelleri MobilCadde’de

Note 9 Kılıf modelleri MobilCadde’de

Samsung’un merakla beklenen yeni amiral gemisi Galaxy Note 9 kılıfları MobilCadde’deki yerini çoktan aldı. Harika özelliklerle gelecek olan Galaxy Note 9’un tüm işlevlerinden rahat ve keyifli bir şekilde yararlanabilmeniz için MobilCadde’de birçok kılıf ve aksesuar çeşidi sizi bekliyor. 512 GB depolama alanı sunacağı söylentiler arasında olan 6.4 inçlik Super Amoled ekrana sahip akıllı cihazınızla doyasıya video, film izlemek için standlı kılıflar harika bir seçenek.

Yeni nesil akıllı cihazların sevilen özelliklerinden olan parmak izi sensörü seçeceğiniz kılıflar sayesinde sorunsuz bir şekilde kullanılabilecek. Silikon, rubber, kapaklı, deri, ultra koruma gibi birçok farklı özellikte bulabileceğiniz kılıf seçenekleri arasından size en rahat kullanım sunacak olanı seçebilirsiniz. Her zaman en güncel aksesuarları size en hızlı şekilde ulaştıran MobilCadde kalitesiyle siz de Note 9 kılıf ayrıcalıklı bir şekilde sahip olabileceksiniz.

Galaxy Note 9’un şık tasarımı ve renk seçenekleriyle harika uyumu sağlayacak olan kılıflar hem cihazınızı renklendirecek hem de cihazınızı ilk günkü gibi kusursuz kalması için darbelere, çizilmelere ve düşmelere karşı korumuş olacak.



Eklenme tarihi: 15.08.2018

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Tuğba Oral
twitter.com/tugbisss_

Mobil Aksesuar Marketi

Cep telefonu aksesuarları

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler