NBA 2K14 iOS için App Store'de indirmeye sunuldu

NBA 2K14 iOS için App Store'de indirmeye sunuldu


2K Sports'un meşhur basketbol simülasyonu serisi, mobil platformlardaki oyuncu sayısını artırmaya yönelik yatırımlarla genişlemeye devam ediyor. Serinin son oyunu NBA 2K14, iOS platformu için Apple App Store'deki yerini aldı. LeBron James yardımıyla hazırlanan müzik listesi ve üst düzey grafik, animasyonları beraberinde getiren oyun, serinin geçen seneki mobil yapımından çok farklı görünmese de NBA'nın 2013/2014 sezonuna yönelik çalışmalar sayesinde NBA 2K14'ün oyuncuları cezbetmeyi başardığını söylemek mümkün.

iOS platformunda Game Center desteği, Bluetooth üzerinden çoklu oyuncu, yeni stadyumlar, oyuncular, yenilenmiş takımlar, geliştirilmiş kontrol sistemi, yeni tek parmakla kontrol yöntemi ve daha birçok özelliğiyle NBA 2K14, video oyun sektörünün en iyi NBA oyun serisi olmayı hak ettiklerini gözler önüne seriyor.

14,99 TL ödeyerek satın alabileceğiniz mobil basketbol oyunu, son yıllarda standart hale gelmiş olan uygulama içi ödeme sistemine sahip değil. Tek ödemeyle kesintisiz NBA 2K deneyimi yaşatmaya çalışacak. Aynı zamanda Amazon Appstore/'de de satılmakta olan 2K NBA14'ü şuan için yalnızca Amazon Kindle Fire ailesine mensup tabletler kullanabiliyor. Yakında Google Play Store'ye giriş yapacak oyunun Apple App Store bağlantısı aşağıdadır.

Yazar: Bilal Akgündüz


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı App Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 3.10.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler