Xperia Z1 için 3000 mAh bataryalı kılıf satışa sunuldu

Xperia Z1 için 3000 mAh bataryalı kılıf satışa sunuldu

Hong Kong merkezli kılıf üreticisi Mugen Power, Sony'nin son amiral gemi akıllı telefonu için hazırladığı ek güç üniteli çözümünü gün yüzüne çıkardığı ve resmen piyasaya sürdü. Diğer Mugen Power kılıflar gibi yerleştirildiği cihaza daha uzun bir kullanım süresi sağlayan bataryalı kılıf, Xperia Z1'in çıkarılamayan bir pile sahip olması nedeniyle aygıta sol yanındaki iki pogo pinini kullanarak güç veriyor.

3000 mAh kapasiteli kılıfta, her biri %20'lik güç seviyesini temsil eden 5 LED ışık mevcut. Dilerseniz kılıfı aygıtın pili bitene kadar kapalı tutup çalıştırabilir ya da cihazı sürekli şarj etmesini sağlayabilirsiniz. Kendisi de aynı kapasitede bir pile sahip olan Xperia Z1, bu kılıf ile birlikte kullanıldığında iki kat daha uzun süre açık kalabilecek. Kılıf aynı zamana akıllı telefonu darbelere karşı da korumuş olacak.

Yaklaşık 90$ seviyesinden satılan Xperia Z1 için bataryalı Mugen Power kılıf, 22 Şubat'ta ön sipariş veren tüketicilere ulaştırılmaya başlayacak. Kılıf için dünya genelindeki birçok ülkeden sipariş vermek mümkün. Ancak özel kargo ve vergi ücretinin tüketici tarafından ödenmesi gerektiğini belirtelim.



Eklenme tarihi: 10.02.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Mobil Aksesuar Marketi

Cep telefonu aksesuarları

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler