Moto Stream: Motorola'dan kablosuz hoparlör aksesuarı

Moto Stream: Motorola'dan kablosuz hoparlör aksesuarı

Resmi internet sitesinde listelendikten sonra gözden kaybolan Moto Stream, sızdırıldığı günlerde bir akıllı telefon olarak yorumlanmıştı. Nihayet geçtiğimiz gün Motorola, resmi blog sitesinden yayımladığı bir açıklamayla Moto serisinin yeni üyesini tanıttı. Sanılanın aksine bir telefon değil, hoparlör aksesuarı olduğu öğrenilen Moto Stream, herhangi bir hoparlör ya da ses sistemine kablosuz fonksiyonu kazandırabiliyor. Motorola, bu cihaz ile müzik paylaşımı hiç olmadığı kadar kolaylaştırmayı amaçlıyor.

NFC çipli cihazlarla çok daha hızlı etkileşim kurabilen Moto Stream, Bluetooth teknolojisine sahip telefon, tablet ve kişisel bilgisayarlarla bağlantı kurabiliyor. Kullanıcının tek yapması gereken, müzik dinlemek istediği hoparlörün ses kablosunu Moto Stream'e bağlayarak cihaza güç vermek. Beş kişiye kadar destek sunan renkli LED ışıklarla süslü aksesuar, şimdiden Google Play, Pandora ve Spotify gibi servislerle destek sunuyor. İlerleyen dönemlerde Moto Stream'e şarkı ve çalma listesi yollanabilecek müzik hizmetlerinin daha da artması bekleniyor.

Halihazırda Kuzey Amerika için Motorola.com ve RadioShack mağazaları aracılığıyla satışı gerçekleştirilen kablosuz hoparlör yardımcısı Moto Stream, 50$ gibi cüzi bir fiyattan alıcı buluyor. Aygıt için hazırlanan tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.



Eklenme tarihi: 6.06.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler