Yuvarlak ekranlı Moto 360'tan yeni tasarım videosu

Yuvarlak ekranlı Moto 360'tan yeni tasarım videosu

Akıllı saat almayı düşünen tüketicileri henüz piyasaya sürülen Samsung ve LG çözümleriyle kaybetmek istemeyen Motorola, kendi akıllı saat çözümü için yeni bir video yayınladı. Heyecan veren Moto saatini unutturmamaya çalışan tecrübeli üretici, bu sefer cihazın tasarımından bahsediyor. Daha önce Moto X'in ürün müdürlüğünü de yapan Lior Ron tarafından izah edilen yuvarlak saatin büyüleyici tasarımı, tüketicilerin bir saatten beklediği yapıyı elde etmek üzere geliştirilmiş.

Google'de çalışmadan önce İsrail askeri istihbarat biriminde görev alan ve mobil donanım endüstrisiyle alakasız iki girişimin kuruculuğunu üstlenen Lior Ron, "X Phone" kod adlı Moto X projesine önderlik etmişti. Şaşırtıcı bir şekilde gayet iyi bir iş çıkaran İsrailli ürün müdürü, şimdi de benzersiz dizaynıyla en şık giyilebilir çözümler arasında gösterilen Moto 360 modelinde lider rol üstleniyor.

Metal ve deri kayış seçenekleri bulunan Moto 360, Google'nin kısa süre önce resmen piyasaya sunduğu Android Wear işletim sisteminden gücünü alacak. Aygıtın tasarımını ürün müdüründen dinlemek için aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.



Eklenme tarihi: 10.07.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler