Video: Moto 360'ın ilk resmi inceleme videosu

Video: Moto 360'ın ilk resmi inceleme videosu

Google I/O 2014 öncesi konferansın en çok beklenen cihazı, kuşkusuz ilk kez mart ayında tanıtılan Moto 360 idi. Android işletim sistemli ilk Motorola akıllı saati olan Moto 360, yuvarlak ekranı, çelik gövdesi ve metal, deri kayış seçenekleriyle kısa sürede sektörün beğenisini kazanarak en şık, en etkileyici akıllı saat olarak gösterilmeye başladı. Cihaz, henüz piyasaya sürülmeye hazır olmadığı için I/O 2014'te geniş yer bulmasa da tecrübeli üretici tarafından yayınlanan resmi bir inceleme videosuyla kabiliyetleri gözler önüne serildi.

Android platformunun giyilebilir elektronikler için özelleştirilmiş Android Wear yüklü Moto 360, sanılanın aksine tamamen yuvarlak bir ekrana sahip değil. Ekrana ait devrelerin cihazı kalınlaştırmamak adına panelin alt kısmına yerleştirilmesi nedeniyle alt bölümde pasif bir alan oluşmuş. Buna rağmen gerek ekranı gerekse malzeme kalitesiyle Moto serisinin ilk saati, piyasadaki en iyi tasarlanmış çözüm olmayı başarıyor.

Motorola'nın ürün pazarlamadan sorumlu yöneticisi Cathay Bi, resmi Youtube kanalları üzerinden yayınladıkları aşağıdaki videoyla Moto 360'ın yazılımsal fonksiyonlarına dikkat çekiyor. Android Wear sayesinde 4.3 Jelly Bean ve üstü sürümlere sahip tüm cihazlarla eşlenebilen akıllı saat, gelişmiş uyarı seçenekleri ve sesli kontrol fonksiyonu ile Android'in rakip platformlar üzerindeki üstünlüğünü gözler önüne seriyor. Yaz sonunda 250 dolar seviyesinden satışa sunulacak Moto 360'ın ülkemizde satılıp satılmayacağı bilinmiyor.



Eklenme tarihi: 27.06.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler