Moto Tab G70 in Özellikleri Nelerdir, Ne Zaman Satışa Çıkıyor?

Moto Tab G70 in Özellikleri Nelerdir, Ne Zaman Satışa Çıkıyor?

Cep telefonu sektörünün bir zamanlar ses getiren markalarından olan Motorola’nın başarılarını bilmeyen yoktur. Her ne kadar kendisi Nokia gibi teknolojideki değişimlere dahil olamayınca gözlerden uzaklaştı. Hatta 2014 yılının marka için bir dönüm noktası olduğu da aşikar. O yıllarda Lenovo’ya satılan Motorola, şimdi yeniden adını duyurmaya başladı diyebiliriz.
Akıllı telefon üretiminin yanı sıra, tablet pazarında da adını duyurmaya başlayan Motorola Moto Tab G70 ile fiyat performansı odaklı modelini görücüye çıkardı.

Moto Tab G70, 11 inç ekranıyla dikkat çekiyor. 400 nit parlaklık üreten LCD paneli ile video izlemeyi sevenlerin gönlünü fethedecek. HD çözünürlük sertifikası sayesinde Netflix gibi platformlarda keyifle vakit geçirebileceksiniz.

Helio G90T işlemciye sahip, Moto Tab G70, 2 adet 2.05 GHz ARM Cortex-A76 ve 6 adet 2.0 GHz ARM Cortex-A55 çekirdeğin yanı sıra Mali-G76 MC4 grafik birimine sahip.

Dahili olarak 64 GB saklama alanı bulunan tablet, 4 GB RAM’e sahip. Dilerseniz mevcut hafızayı microSD kart sayesinde 1 TB’a kadar çıkartabilmeniz de mümkün. Selfie çekmeyi seven kullanıcılar için ön kısımda 8 megapiksellik çözünürlüğü sahip bir kamera bulunuyor. Bunun yanı sıra 13 megapiksel arka kamerasından da bahsetmeden geçmeyelim.

Son dönemde birçok akıllı cihazda olduğu gibi Moto Tab G70 de USB-C ile şarj edilebilmektedir. 7700 mAh batarya gücüne sahip olan tablet, Dolby Atmos dörtlü hoparlörü ile kullanıcıların ihtiyacına cevap veriyor.

Moto Tab G70’in Satış Fiyatı Nedir?


Henüz hangi ülkelerde satışının olup olmayacağı konusunda net bir bilgi olmayan Moto Tab G70 Hindistan’da tanıtıldı. 64 GB ve 4 GB ram e sahip modelinin satış fiyatı ise şu an 300 dolar civarındadır.



Eklenme tarihi: 18.01.2022

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler