MomentCam ile istediğiniz karaktere bürünmek elinizde

MomentCam ile istediğiniz karaktere bürünmek elinizde

Android ve iOS cep telefonu ve tablet bilgisayar uyumlu MomentCam, son zamanların en gözde uygulaması durumunda. Kerameti ise mobil cihazınızla çektiğiniz bir fotoğrafınızı anında bambaşka bir karaktere bürümesinde.

Uygulamaya girişte öncelikle karşınıza 3 bölüm çıkıyor: Comics, Emoticons ve Portfolio. Ardından fotoğrafınızı yüklüyorsunuz, gözlerinizi ve dudaklarınızı konumlandırıp cinsiyetinizi seçiyorsunuz. Ve uygulama yüzünüzü alıp pek çok çizime yerleştiriyor. Comics kısmında Sanat, Spor, Hayvanlar, Eğlence, Ünlüler ve Heykel gibi pek çok kategori bulunuyor. Örneğin Ünlüler bölümünde Michael Jackson ile birlikte oturabiliyor ya da Brad Pitt ile aynı film karesinde yer alabiliyorsunuz.

Emoticons bölümünde ise onlarca gif arasında kendinize en çok yakışanı seçebiliyorsunuz. Ve tüm seçimlerinizi Portfolio bölümüne kaydedebiliyorsunuz. Aynı zamanda Create butonuna bastığınızda tasarımınızı renklendirebiliyorsunuz. Face edit kısmında ise saçlar, yüz hatları, gözlükler, dudakları ve kaşları değiştirebiliyorsunuz.

Bu profesyonel ve eğlenceli tasarımları Instagram, Facebook, Twitter ve Dropbox gibi pek çok mecrada paylaşabiliyorsunuz. Henüz Türkçe dil desteği bulunmayan uygulama ücretsiz olarak indirilebiliyor.


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı App Store'dan indirmek için tıklayın.

Uygulamayı Google Play Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 22.12.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler