Mobilcadde.com güvenilir mi?

Mobilcadde.com güvenilir mi?

İnternetten alışveriş güvenlidir. Tabi ki neyi nereden alacağınızı biliyor olmanız çok önemlidir. MobilCadde sitesi güvenilir mi? Bu soruya cevap arıyorsanız sizin için MobilCadde.com’u inceledik. Cep telefonu ve tabletleriniz için MobilCadde.com'dan güvenle alışveriş yapabilirsiniz.

MobilCadde.com sitesi yıllardır internet üzerinden alışveriş yapılan ve tecrübesiyle cep telefonu aksesuar kategorisinde öncü olmuş bir sitedir. Yapılan işlemlerde kredi kartı güvenliğiniz 128 bit şifreleme ile korunmaktadır. Alışverişlerinizde hiçbir şekilde kredi kartı bilgileriniz kaydedilmez.

MobilCadde.com Müşteri Yorumları sayfasından alışveriş yapan kişilerin deneyimlerini okuyabilirsiniz. Ayrıca Ekşi sözlük’teki MobilCadde entry’lerini de inceleyebilirsiniz.


%128 Bit SSL Koruma
MobilCadde.com, kredi kartıyla yapacağınız alışverişlerde güvenliğiniz için her zaman en son teknolojileri ve en iyi servis sağlayıcıları kullanır. Kredi kartı güvenliği konusunda sitemizin güvenlik departmanı da yardıma hazır!

Kişisel bilgilerinizi girdiğiniz her sayfada tarayıcınızın altında bir anahtar vardır. Bu anahtar, tarayıcınızla gönderdiğiniz hiçbir bilginin üçüncü şahıslarca görünemeyeceğinin işaretidir.
MobilCadde.com kişisel bilgilerinizi, kart numarası ve şifrelerinizi kayıt etmez, saklamaz. Sitemizden vereceğiniz her siparişi oluşturma aşamasında kart bilgilerini yeniden girmenizin nedeni budur.

3D Secure
MobilCadde.com’da kredi kartı ile yapacağınız ödemelerde 3D secure sistemini kullanabilirsiniz. 3D Secure, elektronik ticaret işlemlerinin güvenliğinin artırılması amacıyla Visa ve MasterCard tarafından geliştirilmiş bir sistemdir.

Kapıda Ödeme
Kredi kartı ile ödeme yapmak istemiyorsanız siparişlerinizde kapıda nakit ödemeyi tercih edebilir; Türkiye’nin neresinde olursanız olun evinizin rahatlığında alışveriş yapabilirsiniz.

PayPal ile Ödeme
Dilerseniz kredi kartı bilgilerinizi girmeden PayPal aracılığı ile kartlı alışverişin keyfini çıkarabilirsiniz.

Ücretsiz İade & Değişim
MobilCadde.com sitesinden satın almış olduğunuz ürünler için 7 gün boyunca herhangi bir neden göstermeden ücretsiz değişim ve iade talebinde bulunabilirsiniz.

Orjinal Ürün Garantisi
MobilCadde.com’daki markalı ürünler, Genpa, Telpa, KVK, Başarı gibi distribütörler tarafından ithal edilmektedir. Garantili olan ürünlerin servisleri bu firmaların da güvencesi altındadır.

Ücretsiz ve Aynı Gün Kargo
20 TL ve üzeri tüm alışverişlerinizde kargolarınız Türkiye'nin her yerine ücretsiz olarak gönderilir. Ayrıca işaretli ürünlerde hafta içi saat 16:00'ya kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir.

Kule Grup Güvencesi
MobilCadde.com, 15 yılı aşkın süredir sağlık, gıda, bilişim teknolojileri ve reklamcılık alanlarında faaliyet gösteren bir Kule Grup kuruluşudur. MobilCadde’ye 0216 343 70 40 numaralı müşteri hizmetlerine ulaşabilir ve bilgi alabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 26.03.2012

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler