Mobil tarifeler arasında kaybolmaya BTK son veriyor

Mobil tarifeler arasında kaybolmaya BTK son veriyor

Cep telefonlarının günlük hayatımızın en önemli parçalarından biri olduğu şu zamanlarda kullanıcıları için en büyük problem tabii ki telefonları ile birlikte kullanacakları tarifeler oluyor. Seçeneklerin de birden fazla olduğu ve birçok kampanyanın yapıldığı düşünülürse bu tarifeler içerisinde kendilerine en uygununu bulmak ayrı bir işkenceye dönüşebiliyor.

Bilgi ve İletişim Teknolojileri Kurumu BTK bu problemin önüne geçmek ve kullanıcıların bu karışıklık içerisinden en uygun tarifeyi seçmesini sağlamak amacıyla başlattığı çalışmada artık Vodafone, Turkcell ve Avea kendi İnternet sitelerine tarifeleri karşılaştıran bir sayfa eklediler.

Aylık konuşma, mesajlaşma ve data alışverişi gibi seçenekleri seçtikten sonra bu sayfalar size uygunu olan tarifelerle birlikte karşılaştırma yaparak kendinize en uygun tarifeyi seçmenizi sağlıyor. Daha çok yeni olan ve bazı sorunlarından olduğu sayfalardan Avea operatörünün sayfası için buraya, Vodafona operatörünün sayfası için buraya, Turkcell operatörü içinse buraya tıklayarak tarifenizi karşılaştırmaya ve kendinize en uygun tarifeyi aramaya başlayabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 20.03.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler