LG Nexus 5 ilk kez görüntülendi

LG Nexus 5 ilk kez görüntülendi


Dün Nestle ile gerçekleştirdiği ortaklığı açıklayan Google, Android 4.4 sürüm numaralı yeni yazılımının KitKat kod adıyla dağıtılacağını ilan etti. Çalışanlarının büyük bölümünden saklanan bu anlaşma, firmanın kampüs bahçesine yerleştirilen yeni Android maskotu ile şirket içerisinde resmen detaylandırıldı. Android 4.4 KitKat'ın Mountain View'deki merkeze yerleştirildiği anı görüntüleyip resmi Youtube kanalından bir video yayınlayan internet devi, bilerek veyahut bilmeyerek yeni Nexus telefonunu internete sızdırdı.

LG tarafından üretileceği doğrulanan Nexus 5, önceki Google telefonu Nexus 4'ün aksine polikarbonat materyalden üretilmiş bir kasa, daha geniş bir kamera merceği ve çok daha büyük bir ekranla gelecek. Arka kısmında büyükçe bir Nexus logosu bulunan telefonun diğer detayları henüz ortaya çıkmadı. Yakında Android 4.4 ile birilikte piyasaya sürülmesi beklenen Nexus 5 hakkında daha fazla bilgi için aşağıdaki görüntüyü inceleyebilirsiniz.



Google tarafından yayınlanan, ancak kısa süre içerisinde yayından kaldırılan Android 4.4 KitKat sürümünün maskotuyla ilgili tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. Videonun 39. saniyesinde sonraki Nexus'un arka yüzeyini görmeniz mümkün.



Yazar: Bilal Akgündüz



Eklenme tarihi: 4.09.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler