LG G7 ThinQ çıkış ve fiyatı

LG G7 ThinQ çıkış ve fiyatı

LG, geç de olsa 2018 model amiral gemi telefonunu gün yüzüne çıkardı. Seul ve New York'ta eş zamanlı olarak düzenlenen basın etkinliğinde cihazın tüm teknik detayları paylaşıldı.

G serisinin yeni üst düzey modelinde Gorilla Glass 5 ile korunan 6,1 inçlik 3120 x 1440 piksel çözünürlüklü M+ LCD ekrana yer veren Koreli üretici, RGBW (Kırmızı, yeşil, mavi, beyaz) altpiksel dizilimine sahip bu panelin 1000 nit parlaklık seviyesine ulaşabildiğini belirtiyor. Yüksek parlaklık sayesinde HDR 10 desteği kazanan ekran, ayrıca üst tarafta gizlenebilen çentik ile arayüze esneklik katıyor.

6 GB RAM, 128 GB artırılabilir hafıza, 16+16 MP arka, 8 MP ön kamera, sekiz çekirdekli Snapdragon 845 çipset, 1 Gigabit indirme hızı sunan LTE modem, parmak izi okuyucu, NFC, Bluetooth 5.0, Quick Charge 3.0 hızlı şarj, kablosuz şarj, 3000 mAh pil ve Android Oreo işletim sistemini beraberinde getiren LG G7 ThinQ, IP68 ve MIL-STD-810G dayanıklılık sertifikalarıyla çıtayı yükseltiyor.

Google Asistan servisi için ayarlanmış fiziksel düğme, ESS marka 32-bit Quad DAC çipi, 3,5 mm ses jakı ve 7.1 Surround ses deneyimi sağlayabilen DTS-X ses teknolojisi destekli hoparlörün eşlik ettiği G7'ye mayıs ortasında sahip olmak mümkün olacak. Satışa ilk kendi ülkesi Güney Kore'den başlayacak olan LG, haziranda ABD ve diğer ülkelere giriş yapacak.

G7 ThinQ'in yüksek depolama hafızası ve çerçevesiz ekranıyla 750 dolar fiyat seviyesinden piyasaya sürüleceği tahmin ediliyor.



Eklenme tarihi: 3.05.2018

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler