LG G5 için tasarlanan Quick Cover kılıfı resmen tanıtıldı

LG G5 için tasarlanan Quick Cover kılıfı resmen tanıtıldı

Gelecek haftaki büyük tanıtım öncesi LG G5 hakkında önemli detaylar paylaşmayı sürdüren Koreli üretici, dün her zaman aktif ekran özelliğini ortaya çıkardığı amiral gemisi hakkında bir duyuruda daha bulundu. Cihaz için tasarlanan özel Quick Cover kılıfını gün yüzüne çıkaran LG, telefon hakkında bir detay paylaşmaktan kaçınsa da kılıf duyurusu sayesinde cihazın nasıl görüneceğine dair önemli ipuçları bırakmış oldu.

Fırçalanmış alüminyum görünümlü kılıfın telefonun dış aksamıyla uyum içerisinde olduğunu belirten LG, ekranın her zaman aktif konumdaki bölümü için bir pencere açılan kılıfın dokunuşları algılayabilecek şekilde tasarlandığını vurguluyor. Bu sayede ekrana düşen herhangi bir bildiri, çağrı ya da alarmı kılıfın ekran koruyucu bölümünü kaldırmadan cevaplamak mümkün olacak.

21 Şubat'ta MWC 2016 fuarında tanıtımı gerçekleştirilecek olan LG G5'e Quick Cover dışında diğer resmi aksesuarların da eşlik etmesi bekleniyor. Telefonun donanım paketinde ise sürpriz bir şekilde OLED ekrana yer verilmiş olabileceği konuşuluyor. LG'nin son düz OLED ekranlı telefonu Optimus Sol, yaklaşık beş yıl önce piyasaya sürülmüştü.



Eklenme tarihi: 11.02.2016

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Mobil Aksesuar Marketi

Cep telefonu aksesuarları

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler