LG G4 Kılıf ve Aksesuarları MobilCadde.com’da

LG G4 Kılıf ve Aksesuarları MobilCadde.com’da

Android işletim sistemi telefonlar arasında popüler değere sahip LG markasının yeni telefonu LG G4 raflarda yerini aldı. Elini çabuk tutan LG severler, telefona hızlıca sahip olurken, bu hassas cihazı korumak için de LG G4 kılıf ve aksesuar arayışına girdi.

Cep telefonu kılıf ve aksesuar sektörünün en bilinen markası MobilCadde.com, LG G4 için koleksiyonunu geniş tutmuş. Yalnızca 155 gr ağırlığında olan bu zarif cihazı kalınlaştırmayan silikon LG G4 kılıflarını burada görmek mevcut. Pencereli LG G4 kılıfları kolayca aramaları yanıtlamanıza olanak sağlıyor. En sevilen markalardan Spigen LG G4 kılıfları da kullanıcılar için yeni model seçenekler sunuyor.

5.5 inç ekran boyutuna sahip bu eşsiz cihaz ile dizi, film, futbol ya da kısa vine videoları keyifle izlenebiliyor. Bu keyfi daha da artıracak standlı kılıflar tercihiniz olabilecekken stand için ekstra aparat almanıza gerek olamayacak.

LG G4 sahip olduysanız ve hala aradığınız kılıfı hala bulamadıysanız, MobilCadde.com’a uğramalısınız. MobilCadde.com’da ister düz, ister renkli ya da kapaklı tüm kılıf ve aksesuar modelleri ücretsiz kargo ile adresinize gönderiliyor. Ayrıca siparişleriniz aynı gün kargo güvencesinde.

LG G4 tüm özellikleri



Eklenme tarihi: 9.06.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Zeynep Uylaş
twitter.com/ZeynebUylas

Mobil Aksesuar Marketi

Cep telefonu aksesuarları

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler