LG G3'ün tasarım, ekran ve kamera odaklı tanıtım videoları yayınlandı

LG G3'ün tasarım, ekran ve kamera odaklı tanıtım videoları yayınlandı

Önümüzdeki hafta İstanbul dahil altı farklı noktada tanıtımı gerçekleştirilecek olan LG G3, defalarca internete sızdırıldı. Ancak bu durum, LG'yi yeni nesil süper telefonunu tanıtımından günler önce iştah kabartıcı tanıtım videolarıyla pazarlamaktan alıkoymamış. Resmi Youtube kanalından G3'ün tasarım, ekran ve kamera donanımıyla alakalı üç video paylaşan Güney Koreli üretici, aygıtın internete sızan basın görüntüleri ve prototip fotoğraflarını da doğruladı.

2560 x 1440 piksellik Quad HD çözünürlük standardını benimseyen 5,5 inç büyüklüğünde bir IPS LCD ekran, 2,5 GHz saat hızında dört çekirdekli işlemciye sahip Qualcomm Snapdragon 801 çipset, 3 GB RAM, microSD kart yuvası, lazer destekli otomatik odaklanma yapabilen 13 MP kamera sensörü, Android 4.4 KitKat işletim sistemi LG Optimus kullanıcı arayüzü ve 3000 mAh pili bünyesinde barındıran LG G3, 8,9 milimetre kalınlığındaki fırçalanmış alüminyum görünümlü bir kasayı beraberinde getirecek.

LG'nin 2014 model amiral gemisi için hazırlanan büyük tanıtım etkinliği 27 Mayıs'ta Londra'da düzenlenecek ve canlı olarak LG Mobile Youtube kanalından yayınlanacak. Ertesi gün de benzer bir etkinlik İstanbul'da organize edilecek. G3'ün tanıtımı için birkaç ülkeyle birlikte Türkiye'yi mekan seçen uzak doğulu teknoloji devinin yayınladığı videoları aşağıdan izleyebilirsiniz.







Eklenme tarihi: 23.05.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler