LG G3'ü Avea'dan alanlara 1 yıllık fatura hediye

LG G3'ü Avea'dan alanlara 1 yıllık fatura hediye

LG'nin yeni amiral gemisi satışa çıkalı günler oldu, ancak yeni akıllı telefon kullanıcılarına göz diken operatörler cihaz kampanyalarını ilan etmeye başladı. Bunlardan en ilginci Avea'dan geldi. 15 milyonun üzerinde aboneye sahip Türkiye'nin üç büyük operatöründen biri olan Avea, numarasını taşıyarak gelen yeni müşterilerine LG G3 satın almaları halinde 1 yıllık faturalarını karşılama sözü veriyor.

Tarifeye ek 35 liradan başlayan kampanyalarla Avea tarafından satışı gerçekleştirilen G3, oldukça cazip yeni bir promosyonla satılmaya başladı. Yeni kampanyaya göre, numarasını Avea'ya taşıyan müşteriler, taşıma işlemini takip eden 30 gün içerisinde LG G3'ün taahhütlü satın alma planlarından birini seçmesi halinde 1 yıllık fatura hediyesinden faydalanmaya hak kazanacak. Aylık 50 liraya kadar, toplamda 600 liraya kadar fatura tutarını sileceğini müjdeleyen Türk Telekom bünyesindeki operatör, ayrıca ilk 3 ay 250 MB mobil internet hediyesini G3'te de sürdürecek.

5,5 inç büyüklüğünde Quad HD çözünürlüklü bir IPS LCD ekran, dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 801 çipset, 2/3 GB RAM, 16/32 GB dahili hafıza, Optik Görüntü Sabitleyicili 13 MP kamera sensörü ve 3.000 mAh pili bünyesinde barındıran LG G3, ultra yüksek çözünürlüklü ekranı, metalik görünüm ve hisse sahip polikarbonat kasası ve hem odaklanma hızını artıran hem de düşük ışıkta çekim başarısını artıran kızılötesi ışın sensörüyle öne çıkıyor.



Eklenme tarihi: 10.07.2014
Kaynak: Avea

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler