LG G3 için 9000 mAh bataryalı kılıf

LG G3 için 9000 mAh bataryalı kılıf

Her türlü elektronik aygıt için batarya üretmiş tecrübeli bir pil üreticisi opan ZeroLemon, Android cihazlara yönelik dev pilli kılıflarına bir yenisini daha ekledi. Çıkarılabilir pil ve arka kapağyla şanalı telefon modellerinden biri olan LG G3, firmanın son kılıfıyla mevcut pil kapasitesini neredeyse 3 katına çıkaracak.

Cihazı çepeçevre saran ve üç ana kılıf parçasından oluşan bataryalı kılıf, maalesef telefonun NFC ve kablusoz şarj teknolojilerinden mahrum kalmasına sebep oluyor. Zira bu fonksiyonların işler hale gelmesini sağlayan arka kapak ve cihazın kendi pili çıkarılıp ZeroLemon'un özel güç ünitesi ile koruyucu kabı yerleştiriliyor. 9000 mAh seviyesindeki kılıfın pil bölümü, muhtemelen sıradan bir G3 kullanıcısına 3 kat daha uzun bir kullanım süresi sağlamaya yetecektir.

59 dolar fiyatlı LG G3 için ZeroLemon bataryalı kılıfını satın aldığınızda yarım yıllık bir garanti güvencesine de sahip oluyorsunuz. Amazon üzerinden satışı başlayan bu ve benzeri kılıfların ülkemizde daha yaygın kullanılmasını umuyoruz.



Eklenme tarihi: 29.09.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Mobil Aksesuar Marketi

Cep telefonu aksesuarları

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler