LG G Flex 12 Kasım'da satışa çıkıyor, aralıkta Avrupa'ya geliyor

LG G Flex 12 Kasım'da satışa çıkıyor, aralıkta Avrupa'ya geliyor

Plastik OLED ekranla donatılan birinci nesil akıllı telefonlardan LG G Flex, önümüzdeki hafta resmen satışa çıkıyor. Bugün G serisinin en sıra dışı modeline dair yeni bir basın açıklaması yayımlayan LG, kavisli yapıdaki telefonun 12 Kasım'da memleketi Güney Kore'deki tüketicilerin beğenisine sunulacağını ilan etti.
LG G Flex
6 inç büyüklüğünde standart RGB altpiksel dizilimine sahip HD (1280 x 720 piksel) POLED ekran, 2.26 GHz hızında dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 800 MSM8974 çipset, 2GB LPDDR3 RAM, 32 GB dahili hafıza, 13 MP OIS donanımlı kamera, Android 4.2.2, LG Flex UX kullanıcı arayüzü ve 3.500 mAh pille birlikte gelecek aygıt, Güney Kore'ye 999.900 won (~1.919 TL) gibi oldukça yüksek bir fiyat seviyesinden giriş yapacak.

Ülkenin üç büyük operatörüyle satışa çıkacak G Flex ayrıca, aralıkta Avrupa'da da satılmaya başlayacak. Plastik tabanlı OLED ekran üretim hacmini yeterli seviyeye çıkarması halinde kavisli telefonunu daha geniş kitlelere ulaştıracak uzak doğulu firmanın nasıl bir satış grafiği yakalayacağı merak ediliyor.

Türkiye'ye gelip gelmeyeceği bilinmeyen LG G Flex'in tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. LG G Flex ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız



Eklenme tarihi: 9.11.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler