iPhone 6 maketi Galaxy S5 ve eski iPhone'lerle karşılaştırıldı

iPhone 6 maketi Galaxy S5 ve eski iPhone'lerle karşılaştırıldı

Yeni iPhone'nin merakla beklenen yenilenmiş tasarımı son olarak bir dizi görüntü ve inceleme videosunda detaylandırıldı. Macitynet.it adlı bir İtalyan internet sitesinin yayınladığı video ve fotoğraflarda, iPhone 6 ile aynı yapıdaki bir maket eski iPhone modelleri ve Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy S5 ile yan yana karşılaştırılıyor.

Bir kılıf üreticisi tarafından oluşturulduğu iddia edilen maket, dokuzuncu Apple telefonunun nasıl dizayn edileceğini gözler önüne seriyor. Daha yumuşak çizgilere sahip yuvarlak köşeler, 4,7 inçlik bir ekran, tek LED flaş, büyük çoğunluğu alüminyumla kaplı arka yüzey ve daha ince ekran çerçevesi cihazın yeni tasarımıyla çok daha zarif hale geleceğini haber veriyor. 6,5 ve 7 milimetre arasında bir kalınlığa sahip olması beklenen telefon, görüntülerde 5,1 inçlik bir ekrana sahip 8,1 milimetre kalınlıklı Galaxy S5'in yanında kameralara poz veriyor.



Eylülde tanıtılacak Apple iPhone 6, retina çözünürlüklü ekran, Apple A8 çipset, iOS 8 işletim sistemi, TouchID parmak izi okuyucu ve muhtemelen daha büyük bir güç ünitesiyle donatılacak. Cihazın gerçek ölçüleri ve tasarımını taşıdığı ileri sürülen maketinin iPhone 5s, iPhone 5 ve iPhone 4s ile olan karşılaştırmasını aşağıdan izleyebilirsiniz.



Eklenme tarihi: 3.05.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler