iPhone 14 Ne Zaman Satışa Çıkacak?

iPhone 14 Ne Zaman Satışa Çıkacak?

Tüm Apple ürünlerinde her zaman olduğu gibi, iPhone 14'ün çıkış tarihi de merak konusu. Haftalardır gündemde olan "iPhone 14 ne zaman çıkacak?" sorusunun cevabı nihayet belli oldu.

Apple'ın yaz sonunda yapması beklenen etkinlikte geri sayım başladı. Eylül ayında düzenlenmesi beklenen Apple lansmanında iPhone 14'ün de tanıtılması bekleniyor.

iPhone 14 ile Beklenenler


Eylül 2022 ayında gerçekleşmesi beklenen Apple etkinliğinde tam 4 yeni iPhone modelinin tanıtılması bekleniyor. Kesin olmamakla birlikte yeni cihazlarla birlikte yeni özeliklerin ve ürünlerin isimlerinin de gelmesi bekleniyor. Tanıtımın 6 Eylül veya 13 Eylül tarihlerinde gerçekleşmesi de konuşulanlar arasında. Buna karşın ABD'de 5 Eylül'de işçi bayramı olduğu için iPhone 14'ün 13 Eylül'de tanıtılması öngörülmektedir. Tabi yine de bu durum bir ihtimal. Daha önceki iPhone çıkış tarihlerine bakıldığında iPhone 13'ün 23 Eylül 2021'de, iPhone 12'nin 23 Ekim 2020'de, iPhone 11'in 20 Eylül 2019'da tanıtıldığını görebiliriz.



iPhone 14 ile bir isim değişikliği bizi bekliyor olabilir. Örneğin mini 2023'ü Mart ayında yeni SE olarak görebilmemiz mümkün. Üstelik daha büyük bir versiyon olarak gelebilir. Bunun yanı sıra 8. nesiller birlikte iPhone'larda "Plus" isminin de geri gelmesi bekleniyor. Bu doğrultuda iPhone 14 Plus olarak bir cihaz karşımıza çıkabilme ihtimali de çok yüksek.



Tasarım anlamında iPhone 14'ün Pro modelleriyle öne çıkması bekleniyor. Bu sebeple ilk olarak, telefonun ön kısmında bulunan çentiğin yerine, ikinci bir delik gelebilir. Bunun yanı sıra iPhone 14 serisinde ahizenin de ekran ile kasanın arasına yerleştirilmesi bekleniyor. iPhone 14 serisinin, iPhone 13 serisine göre çentiği daha küçük olacak. Tasarım olarak farklı değişiklikler beklenen iPhone 14'ün önceki iPhone modellerine göre ekran çerçevesi de incelecek.



Eklenme tarihi: 6.07.2022

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler